Mojo Radio turns 13: happy birthday with The Dub Pistols

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Για πολλούς το 13 συμβολίζει κάτι άτυχο. Ακόμα και μεγάλες αεροπορικές εταιρίες, φοβούνται αυτόν τον αριθμό παραλείποντάς τον από την σειρά καθισμάτων στα αεροπλάνα τους.
 
Για τον Mojo Radio όμως το νούμερο 13 συμβολίζει τα 13 χρόνια αγάπης για την μουσική και το μαγικό αυτό μέσο που λέγεται ραδιόφωνο. 13 χρόνια δύναμης παρά τις δυσκολίες των καιρών και συμπαράστασης από τους ακροατές του.
 
Ο Mojo Radio του 2014 συνεχίζει αυτό που άρχισε το 2001, παρουσιάζοντας δίσκους, φιλοξενώντας στη συχνότητά του καταξιωμένους μουσικούς που επισκέφθηκαν την Πάτρα, προωθώντας δημιουργίες νέων καλλιτεχνών και υποστηρίζοντας πρωτοβουλίες φορέων που συμβάλλουν στην καλυτέρευση της κοινωνικής πραγματικότητας του τόπου.
 
Δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί κανείς στην Manifest by Mojo που συνεχίζει να διοργανώνει ξεχωριστές συναυλίες και να προσφέρει στους ακροατές του μια διαφορετική και ποιοτική μουσική ψυχαγωγία. Στο πέρασμα του χρόνου η Manifest by Mojo έχει διοργανώσει συναυλίες των James, Archive, Calexico, Tiger Lillies, Dub Pistols, Nouvelle Vague, Parov Stelar, Sivert Höyem, Tonino Carotone, Cesaria Evora, Buena Vista social club, Stranglers, Zombies, Mark Almond, Yann Tiersen, Αγγελάκα, Παύλο Παυλίδη, Ψαραντώνη, Last Drive, κ.α..
 
Ο Mojo Radio εκπέμπει 13 χρόνια και θα συνεχίζει να εκπέμπει με δέκτες παραγωγούς που αγαπούν και έχουν κάνει τρόπο ζωής την μουσική, με παραγωγούς χωρίς δεσμά και προκαταλήψεις αλληλεπιδρώντας ο ένας με τον άλλον. Ο Mojo Radio σας ευχαριστεί όλους για την ακρόαση, για τα σχόλια, για την κριτική καθώς και για την ανάγκη της μουσικής ως μέσο επικοινωνίας μας.
 
Τα 13α γενέθλια του Mojo Radio είναι γεγονός και δεν θα μπορούσαν να τιμηθούν καλύτερα με μια μεγάλη συναυλία των αγαπημένων Dub Pistols. Στις 8 Ιουνίου στο Mirasol live εμφάνιση των Dub Pistols με είσοδο ελεύθερη. Μια βραδιά γεμάτη μουσική και χαμόγελα από Dub Pistols και τους παραγωγούς του Mojo Radio.
 
Χορηγοί: Havana club, Heineken, Red Bull
Υποστηρικτές: Χασομέρι, Γιαπι-Τεραθα, Ευοί Ευάν, Abbey Cocktail Kitchen Bar, City Cafe, More Steps-Cinema, Απτάλικο

Update:
Tο πάρτυ του Mojo Radio για τα 13 χρόνια on air με το live των Dub Pistols μεταφέρεται και πάει παραλία...
Κυριακή 8 Ιουνίου στην πλαζ του ΕΟΤ στις 19.00

Επειδή έχει εκδηλωθεί ήδη μεγάλο ενδιαφέρον για κρατήσεις τραπεζιών , stools , μπαρ κ.ο.κ. θα είναι καλό να εξασφαλίσετε την θέση σας στο 2610 240 994 τις πρωινές ώρες και στο 6932621623 από τις 18.00 μέχρι τις 21.00

www.mojoradio.gr
FB page: facebook.com/mojoradio107.7

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon