Πολύ μεγάλες κακίες #1: Πες το με ένα τραγούδι

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

By psy pop

Είναι καλοκαίρι, για την ακρίβεια προσπαθεί να είναι. Η αλήθεια είναι ότι μπάνια πολλά δεν κάνουμε. Ονειρεύεστε διακοπές με το ταίρι ή τους φίλους σας. Σχεδιάζετε την απόδρασή σας βήμα βήμα ακόμα και αν πρόκειται να περάσετε τις μέρες σας στο παραθαλάσσιο εξοχικό καλύβι της 1ης ξαδέρφης της θείας της μαμάς σας από την πλευρά του παππού σας. (Μεταξύ μας σωστά το σκέφτεστε μιας και λεφτά δεν υπάρχουν αλλά από μιζέρια μπόλικη οπότε βούρ για το παραθαλάσσιο καλυβάκι 7 χωριά παραπέρα της πόλεως και ψηλά το κεφάλι καθότι το να μην είσαι μίζερος είναι ότι μας απέμεινε σε αυτή τη ζωή).

Ωστόσο στο σύμπαν που ζούμε το κυβερνά η εντροπία. Επομένως:

  1. Το αφεντικό τρελάθηκε: Λόγω οικονομικής στενότητας δεν παίζει  μισθός επίδομα κτλ καθότι το υπερβολικό ποσό των 400 ευρώ δυσεύρετο. Μπορεί να έκατσε και νέο  project με deadline τις διακοπές σας όποτε από τέλη Σεπτέμβρη η άδεια.

  2. Κεφάλαιο πρώην: Ο/Η πρώην βρήκε νέο αμόρε εντός μηνός από τον χωρισμό και έφαγε τέτοια ντουβρούτζα που θα πάει αλαμπρατσέτα σε νησάκι 15 μερούλες με το γκομενάκι για ρομαντζάδα- ενώ μαζί σας και το μπάνιο στον Ψαθόπυργο του φαινόταν τράβηγμα (Εσείς είπαμε ειδυλλιακές διακοπές στην 1η ξαδέρφη …κτλ ή το πολύ πολύ κανένα κάμπινγκ στον Καϊάφα).

  3. Ο νόμος του Μέρφι και η τσέπη: Ξαφνικά και ενώ είστε πανέτοιμοι και μετράτε μέρες για την απόδρασή σας χαλάει το αμάξι, η βέσπα, το πλυντήριο κτλ.

  4. Κεφάλαιο νυν: …..

  5. Κεφάλαιο φίλοι: Είναι γνωστό παγκοσμίως και κατ’ επαναληψη ετησίως ότι κάποιος από την παρέα βάζει στόχο να βγάλει τα σώψυχα του στους υπόλοιπους στις διακοπές είτε πριν είτε κατά τη διάρκεια.

It sounds familiar? Don’t worry.

Όχι η λύση δεν είναι να σπάτε κεφάλια, αυτοκίνητα ή τασάκια, ούτε να φαντασιώνεστε τις 50 αποχρώσεις του γκρι σε hardcore σαδομαζο προβολή. Βαθιές ανασούλες, ακουστικά στα αυτάκια και παμε: Η playlist  του απηυδισμένου:

1.  Lithium - Nirvana
​2.  Killing in The Name - Rage against the machine
3.  All My Friends are Dead - Turbonegro                                    
4.  Sex Beat - Gun Club
5.  EXeCute - Deus Ex Machina
6.  Smash - Wire
7.  What Do I Get? - Buzzcocks
8.  Digital (Live at Birmingham University) - Joy Division
9.  This is not a Love Song - Public Image Ltd
10. I Feel Voxish - The Fall
11. Please Take - Wire

Αν πάλι σας συμβαίνουν όλα τα παραπάνω εεε τι να πω…βάλτε και κανα Korn ή System of a Down μπας και δεν περάσετε τα επόμενα 25 χρόνια φυλακή..

listen:

 
Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon