Ο Stefan Schwerdtfeger των BIG SLEEP live στο Ευοί Ευάν

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Στράτος Μαρούδας

Την Πέμπτη 11/12 υποδεχόμαστε τον Stefan Schwerdtfeger σε ένα ιδιαίτερο live που κυμαίνεται από ευαίσθητο ατμοσφαιρικό ως και σκληρά συναισθηματικό ύφος.     

Ο Stefan Schwerdtfeger, τραγουδιστής και συνθέτης, μεγάλωσε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αργότερα, μετακόμισε στην Γερμανία, όπου και ξεκίνησε τους BIG SLEEP. Το πρώτο album των BIG SLEEP, με τίτλο "Everything Falls Into Place", έγινε γρήγορα πολύ μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα, με το single "Looking For A Girl With A Washing-Machine" να παίζεται μέχρι και σήμερα στα ραδιόφωνα και διάφορους χώρους διασκέδασης. Το 1994 κυκλοφορεί το επόμενο cd "Moonlit Days", ηχογραφημένο στην Νοτιοδυτική Γαλλία, ανοίγοντας τον δρόμο για εμφανίσεις σε Ιρλανδία,Ολλανδία, Ιταλία και Γαλλία. Σύντομα, πραγματοποίησε εμφανίσεις και ηχογραφήσεις με διάφορους μουσικούς, όπως Nikki Sudden, Phil Shoenfelt και Terry Lee Hale. Το 1995 μετακομίζει στην Ελλάδα, όπου μέχρι σήμερα εργάζεται, γράφει και δημιουργεί με μεγάλη επιτυχία. Από τότε ηχογραφεί άλλα δύο albums, τα "Thermaikos" (1999) και "With God And Her Sisters" (2003) με παραγωγή του Chris Eckman από τους Walkabouts. Ακολουθούν εμφανίσεις σε όλα τα μεγάλα stages της Ελλάδας, μαζί με την νέα του μπάντα, τους "BIG SLEEP electric". Το 2010, ως "BIG SLEEP acoustic", ο Stefan κυκλοφορεί το νέο του album "White Room". Περιέχει 16 ακουστικά κομμάτια (κιθάρα – φωνή).

Πριν και μετα το live, την μουσική αναλαμβάνουν οι συντάκτες του www.presspop.gr Μίμης Πλέσσας και Στράτος Μαρούδας.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 21:30
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 
Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon