Οι Chemistry x live στον Συνδετήρα

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Οι Chemistry x παρουσιάζουν την επερχόμενη πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Undeniable Lies".
O ήχος τους είναι επηρεασμένος από στοιχεία dark-pop και rock. Tην Κυριακή 18/1 στις 21:30 έρχονται στον Συνδετήρα παρουσιάζοντας κομμάτια του πρώτου δίσκου τους, καθώς και γνωστές διασκευές αγαπημένων καλλιτεχνών.

Οι "Chemistry x" δημιουργήθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2013 στην Πάτρα από τους Alex F και Nick S. Η ηχογράφηση του πρώτου τους άλμπουμ με τίτλο "Undeniable Lies" έγινε στο Noisebox Studio στην Πάτρα και αποτελείται από 9 κομμάτια. Η παραγωγή έγινε από τον Διονύση Μπάστα και τους Alex F - Nick S. Η κυκλοφορία του άλμπουμ αναμένεται μέσα στο 2015 από την The Sound Of Everything.

Μαζί τους επί σκηνής:
 


Τάσος Κωστής- κιθάρες,πλήκτρα,φωνές
Πολύβιος Αθανασόπουλος- πλήκτρα,φωνές
Νικολά Sth.- Μπάσο,φωνές
Γιάννης Ματσούκας- Τύμπανα

Κυριακή 18 Ιανουαρίου στις 21.30
Συνδετήρας
Αλ. Υψηλάντου 146, Πάτρα

 
Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon