Οι Slowdive ηχογραφούν άλμπουμ μετά από 21 χρόνια

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Η αρχή έγινε με το reunion του 2014 και τα πρώτα live που έκαναν στην συνέχεια, ή μόνοι τους ή σε διάφορα φεστιβάλ. Η συνέχεια βρήκε την ιστορική μπάντα από το Reading της Αγγλίας, να κυκλοφορεί πέρυσι ένα εορταστικό live ep, για τα 25 της χρόνια. Παρ' όλα αυτα, η τελευταία φορά που οι Slowdive παρουσίασαν νέο υλικό, βρίσκεται πίσω στο μακρινό 1995 και το άλμπουμ PygmalionΑυτό το μεγάλο διάλλειμα θα αποτελέσει παρελθόν σε λίγο καιρό. Σύμφωνα με την Rachel Goswell, οι Slowdive έχουν μπει στο studio τις τελευταίες δυο εβδομάδες και δουλεύουν πάνω σε έναν νέο δίσκο, τον οποίο αναμένεται να έχουν ολοκληρώσει τον Ιούλιο. Στην συνέντευξη που έδωσε στο διαδικτυακό Stereogum, δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τον δίσκο, αλλά δήλωσε ότι η μπάντα έχει πολλά τραγούδια, για μερικά από τα οποία έχει ήδη ηχογραφήσει φωνητικά.

Την ιστορική μπάντα, για την dream pop και shoegaze σκηνή, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε live στην Ελλάδα για πρώτη φορά στα χρονικά, στα πλαίσια του Release Athens στις 7 ΙουνίουΑφού λοιπόν τους απολαύσουμε ζωντανά, θα περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον την δισκογραφική τους επιστροφή.

Δείτε τους να παίζουν live στο Pitchfork Music Festival του 2014 το "When the Sun Hits", ένα από τα καλύτερα κομμάτια που έχουν γράψει:

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon