Beyond the Beyond: Κυκλοφόρησε το βιβλίο-αφιέρωμα στην μουσική των ταινιών του David Lynch

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Πριν από λίγες ώρες ο εκδοτικός οίκος Hat & Beard έκανε γνωστή την κυκλοφορία ενός νέου κινηματογραφικού βιβλίου. Το "Beyond the Beyond" αφορά την μουσική των ταινιών του David Lynch, εστιάζοντας σε μια πλευρά που πάντα έπαιζε μεγάλο ρόλο στην αισθητική του Αμερικανού κινηματογραφιστή. Στις 192 σελίδες της έκδοσης, που θα βρείτε με τον ακριβές τίτλο "Beyond the Beyond: Music From the Films of David Lynch", περιλαμβάνονται συνεντεύξεις με μουσικούς όπως οι Flaming Lips, ο Moby, η Sky Ferreira, η Lykke Li, η Karen O, οι Duran Duran, ο Angelo Badalamenti, ακυκλοφόρητες φωτογραφίες και διάφορα στοιχεία από τα αρχεία του Lynch. H έκδοση περιέχει και ένα live cd από το περσινό tribute για τα 10 χρόνια του David Lynch Foundation (που έχει φιλανθρωπικό σκοπό), στο οποίο διάφοροι μουσικοί παρουσιάσαν εκτελέσεις από τα τραγούδια, τις ταινίες του Lynch και από το θρυλικό "Twin Peaks".

Μπορείτε να το παραγγείλετε από εδώ.
To εξώφυλλο:

Η Sky Ferreira τραγουδά το "Blue Velvet" στην εκδήλωση του David Lynch Foundation:

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon