Οι Monovine ζωντανά στη Γιάφκα

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Οι Monovine ετοιμάζουν την τρίτη τους δισκογραφική δουλειά που θα κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα. Παράλληλα δεν ξεχνούν τις live εμφανίσεις τους και σε αυτό το πλαίσιο θα εμφανιστούν αυτή τη Πέμπτη 18 Μαϊου στη Γιάφκα. Όσοι τους έχουμε δει ζωντανά, μπορούμε να εγγυηθούμε ότι είναι ένα από τα πιο δυναμικά live set που κυκλοφορούν στην εγχώρια σκηνή. Οπότε λίγο πριν μπει το καλοκαίρι, η τελευταία συναυλία που διοργανώνεται αυτή τη σαιζόν στη Γιάφκα, υπόσχεται μπόλικο ιδρώτα και rock 'n' roll.

Ώρα έναρξης 22.00

Είσοδος: Δωρεάν

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon