Patras Vinyllium 7: To 7o διήμερο βινυλίου έρχεται τον Νοέμβριο στον Συνδετήρα

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

H ανακοίνωση της ομάδας Patras Vinyl Lovers για το 7o διήμερο βινυλιακό πάρτυ της πόλης :

Τα μουσικά καρδιοχτύπια δεν έχουν τελειωμό, οι γνωστοί σας ύποπτοι Patras Vinyl Lovers ξαναχτυπάμε με μία ακόμα διοργάνωση, ένα ακόμα διήμερο βινυλιακό πάρτυ!!!

Κυρίες και κύριοι , καλείστε όπως παραβρεθείτε στο διήμερο-θεσμό για την Πάτρα και το Βινύλιο , το πρώτο ΣαββατοΚύριακο του Νοεμβρίου . Επιστροφή στον αγαπημένο μας Συνδετήρας .

Οι πάγκοι μας "ανοίγουν" στις 11.00 το πρωί του Σαββάτου, όπως και οι μουσικές μας, και μένουν εκεί μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής. Δίσκοι κάθε ηχοχρώματος, εποχής αλλά και για όλα τα βαλάντια. Ξέρετε, γελαστές φάτσες, τα 2ωρα Dj_Sets μας και άλλα καλούδια-εκπλήξεις, μαζί με καφέ, ποτά και όλα τα κομφόρ ενός χώρου που μας αγαπά και τον αγαπάμε.

Το 7ο Vinyllium είναι γεγονός , και αφιερώνεται στην Μουσική ΦΥΣΙΚΑ , μα και στην πόλη της καρδιάς μας. Vinylize yerselves!

4 & 5 Νοεμβρίου στον Συνδετήρα - Αλ. Υψηλάντου 146, Πάτρα
Page: www.facebook.com/PatrasVinylLovers/
Event: https://www.facebook.com/events/863040217197307/

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon