Οι Whereswilder ζωντανά στη Γιάφκα

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Οι Whereswilder έχουν καταφέρει να θεωρούνται ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα της εγχώριας σκηνής, τόσο με τις δισκογραφικές τους δουλειές, όσο και με τον δυναμισμό των ζωντανών τους εμφανίσεων. Ο φετινός τους δίσκος ονομάζεται ''Hotshot'' και ανατρέχει στο rock των late '60s-early '70s. Με εμφανείς επιρροές από Beatles, Kinks, Rolling Stones κτλ, έχουν δημιουργήσει ένα σφιχτοδεμένο σύνολο τραγουδιών. Αυτό σε συνδυασμό με τις μεγάλες εκτελεστικές δυνατότητές τους, καθιστούν τα live τους πραγματικά απολαυστικά. Την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου θα βρεθούν στην Πάτρα και πιο συγκεκριμένα στη σκηνή της ''Γιάφκα'' για να παρουσιάσουν ζωντανά το υλικό τους.

 

Γιάφκα presents: We'll stay alive II Whereswilder live
Πέμπτη 2 Νοεμβρίου
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30
Είσοδος¨3€

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon