Ο Δημήτρης Πουλικάκος live στο Ghetto

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Η GG EVENTS παρουσιάζει:

Το θείο Νώντα, ή Dr.Polykarpov, ή Πουλίκα, ή σκέτο "θείος", το Δημήτρη-Μήτs.o.s. Πουλικάκο ο λεγόμενος και παππούς τού ελληνικού Rock και την μπάντα του ' Έλα Όπως Είσαι' και το Νίκο Σπυρόπουλο της θρυλικής μπάντας «ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ» μαζί με τον Βαγγέλη Χάνο στο μπάσο & τον Παν. Βουρδουμπά στα τύμπανα μάς ταξιδεύουν με κομμάτια από τα υπόγεια της Κυψέλης του Σιδηρόπουλου ως τα Εξάρχεια τού Άσιμου, τα blues τού Mississippi, τα ρεμπέτικα τού Μάρκου & ασφαλώς δικά τους παλιά μα και καινούργια.
Opening act: Φ.Α.Κ.Α 

Εισιτήρια προπώλησης: 8 ευρώ, 
Ταμείο 10 ευρώ. 

08.12.2017 GHETTO, Ευμήλου 8 (πίσω από τη Veso Mare)


Εισιτήρια προπώλησης 8 ευρώ, ταμείο 10 ευρώ. Προπώληση στα σημεία: DISCOVER Βούρβαχη 3 (πεζόδρομος μεταξύ Μαιζώνος και Κορίνθου, πίσω από την πλατεία Γεωργίου) & στο ΠΟΠ ΧΟΡΝ Κολοκοτρώνη 65
 


• GG Events Patras: www.facebook.com/GG-Events-Patras-1633453740216528

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
• GG Events Patras: [email protected] / τηλ.: +30 6980579777 (Γιώργος Σταματόπουλος)

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon