The Soul Vibrators live στο Ευοί Ευάν

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Dimitris Tasenas & The Soul Vibrators

Mαγεμένοι από τον ήχο των 60's, οι Δημήτρης Τάσαινας και Αλέξανδρος Καραδήμος δημιουργούν το Μάιο του 2013 στην Αθήνα, τους Soul Vibrators.
Aπό το rock n roll, 60's ballads σε Psych Rock και Garage, prom night καταστάσεις και juke box ατμόσφαιρα σε ένα παίξιμο που ξεχειλίζει ενέργεια και προκαλεί για χορό.

Στα τέλη του 2013 εξέδωσαν μια εορταστική ηχογράφηση με 3 τραγούδια εμπνευσμένα από τις ημέρες των Χριστουγέννων, με τίτλο "Vibrators for Christmas - The Holy Release", ενω τον Οκτώβριο του 2014 εξέδωσαν την πρώτη ολοκληρωμένη mini- έκδοση με τέσσερα τραγούδια που ηδη διαγράφουν μια πορεία στο ζωντανό τους πρόγραμμα, με τίτλο "The Vibes are on - The 'Residence' release. Εμφανίζονται τακτικά σε πολλές μουσικές σκηνές και Φεστιβάλ στην Αθήνα και όλη την Ελλάδα. 

Δημήτρης Τάσαινας: φωνή, κιθάρα
Αλέξανδρος Καραδήμος: Ηλεκτρική κιθάρα
Δημήτρης Γρηγοριάδης: Τύμπανα
Παύλος Μαραγκός: Ηλεκτρικό μπάσο 

www.facebook.com/TheSoulVbrtrs
https://soundcloud.com/thesoulvibrators
https://www.youtube.com/user/thesoulvibrators
[email protected]

Ώρα έναρξης 21:30.
Είσοδος Ελεύθερη.
https://www.facebook.com/events/158167178161001/

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon