D. J. set από τον Joe Claussell στη Γιάφκα

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Η 3η έκδοση του κορυφαίου φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής Odyssia Festival, συμπίπτει φέτος με τον εορτασμό των 20 χρόνων του Cariocas beach bar και η περιπέτεια ξεκινάει με ένα πάρτυ έκπληξη! 

H ''Γιάφκα''  αποτελεί τον σταθμό αφετηρίας της φετεινής Οδύσσιας και η νέα περιπέτεια ξεκινά ιδανικά, με την φιλοξενία του μοναδικού θρύλου DJ Producer Joe Claussell Joaquin, ενώ διανύει τους πρώτους μήνες μιας κορυφαίας μουσικής χρoνιάς τόσο για τον ίδιο, όσο και για εκείνους που έχουν την χαρά να μοιράζονται μαζί του τα δημοφιλέστερα dancefloors του κόσμου.

Εμπνευσμένος από τη φετεινή θεματική του φεστιβάλ που τιτλοφορείτεαι “3rd EYE”, ο JOE θα μας παρουσιάσει ένα αυθεντικό House Set, γεμάτο από το ξεχωριστό πάθος, την ενέργεια και την ευαισθησία που διαθέτει, ανάγοντας την ακρόαση της μουσικής του και την εμπειρία του κλάμπινγκ σε πραγματική μυσταγωγία.

Warm up στο ίδιο πνεύμα και από τους αγαπημένους μας Andy Es και George Berman, ενώ όσοι θα είμαστε εκεί θα έχουμε την μεγάλη χαρά να ακούσουμε τον Resident DJ του Cariocas Beach Bar και ιδρυτή του Odyssia Festival Πέτρο Παπαελευθερίου aka Sunshine Pedro, να δίνει ο ίδιος το παλμό και να πραγματοποιεί το εναρκτήριο σάλπισμα του φεστιβάλ, προλογίζοντας τον Joe Claussell με ένα σετ όπου οι Οδυσσειανές σειρήνες θα μας καλέσουν να γράψουμε και πάλι όλοι μαζί μια ακόμα αξέχαστη ιστορία στο βιβλίο της χορευτικής διασκέδασης και στο μεγαλύτερο ίσως κεφαλαίο της, αυτό της ηλεκτρονικής μουσικής.

Όπως αναφέρει και ο ίδιος ο JOΕ στην σελίδα του “ In the end, An Invitation To Openness is simply an alternate channel that can be opened by anyone who not only want to listen to dope music, but who also have the capacity to listen in the way of putting their ego aside and simply allow their senses to engage into something different.”

Odyssia 3RD EYE Edition Launch Party w/ JOE Claussell at ΓΙΑΦΚΑ
Παρασκευή 9 Μαρτίου
Οι πόρτες ανοίγουν στις 23:00
Είσοδος: 15€ με ένα ποτό

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon