Ο JMP στο More Steps Naja

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το More Steps Naja οργανώνει κάθε Πέμπτη του Οκτωβρίου techno βραδιές, παρουσιάζοντας ορισμένους από τους σημαντικότερους d.j.s της σκηνής. Η αρχή γίνεται την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου με τον JMP. O JMP, με καταγωγή από την Πάτρα, έχει ήδη διαγράψει μία σημαντική πορεία στον χώρο, τόσο ως d.j. όσο και ως παραγωγός. Η μουσική του έχει επιρροές από τα '90 και τα '00ς και έχει εμφανιστεί σε σπουδαία clubs της Ελλάδας και του εξωτερικού. Επίσης σταθερή είναι η παρουσία του στον χώρο του ραδιοφώνου. Οπότε οι Πέμπτες στο More Steps Naja προβλέπονται άκρως χορευτικές και με μουσικές που δεν έχουμε την ευκαιρία να ακούμε συχνά.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon