Νέο video από τους Dury Dava και live παρουσίαση του "Deluxe"

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του νέου τους album "Deluxe" οι Dury Dava παρουσιάζουν το video clip για το κομμάτι "Μεγάλο Μωρό", σε σκηνοθεσία Ηλία Δούλη.

Δείτε το video παρακάτω:

 

Το Deluxe” είναι ένα νόστιμο LP με εφτά κομμάτια, που ηχογραφήθηκαν τον Ιούνιο του 2021 στο Electric Highway Studio από τον Γιάννη Βούλγαρη. Συνεχίζοντας να συνδυάζουν τις επιρροές τους με τον χαρακτηριστικό τους ιδιοσυγκρασιακό τρόπο, οι Dury Dava καταλήγουν σε έναν περιεκτικό, συμπυκνωμένο ήχο και πετυχαίνουν μια πρωτόγνωρη αποφασιστικότητα.

Την Παρασκευή 27 Μαϊου θα παρουσιάσουν το "Deluxe" live στο Temple.

Προπώληση στο viva.gr
Facebook event

Dury Dava:
Γιωργής Καρράς (κιθάρα, φωνές)
Δημήτρης Κούλογλου (φωνή, κιθάρα, μπουζούκι)
Ηλίας Λιβιεράτος (τύμπανα, κρουστά)
Κάρολος Μπεράχας (μπάσο, πλήκτρα, φωνές)
Δημήτρης Πρόκος (κλαρίνο, πλήκτρα)

FB page

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon