Beach Fossils - Bunny

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

'Εχουν περάσει αισίως έξι χρόνια από την κυκλοφορία του ''Somersault'' και πλέον έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να έχουμε καινούργια δισκογραφική δουλειά από τους Beach Fossils. Ο δίσκος ονομάζεται ''Bunny'' και είναι από τους πιο πολυαναμενόμενους για τους απανταχού λάτρεις του indie κιθαριστικού ήχου. Ο νέος δίσκος έχει πολλές κιθάρες και εστιάζει στη dreamy πλευρά τους, αποφεύγοντας επιμελώς τα ξεσπάσματα και τον θόρυβο. Ηγετική μορφή του συγκροτήματος είναι ο Dustin Peyseur, ένας από τους πλέον χαρισματικούς συνθέτες της γενιάς και με έφμυτη την ικανότητα να στήνει κολλητικές μελωδίες κιθαριστικής pop. Συνδυάζει τις ανυπέρβλητες κιθάρες των My Bloody Valentine, την ονειρική διάθεση των Slowdive, τις σπουδαίες μελωδίες των Real Estate και στον καινούργιο δίσκο σε σημεία κλείνει πονηρά το μάτι στη folk-pop των Byrds. Οι Beach Fossils πάντοτε ψάχνονταν με τον ήχο τους και κάθε δισκογραφική δουλειά τους είχε να προσθέσει κάτι καινούργιο. Αυτό συμβαίνει και με το φετινό ''Bunny''.

Οι νοσταλγικές κιθάρες του εναρκτήριου ''Sleeping On My Own'' μας γυρίζουν στις χρυσές εποχές της indie pop, όντας ένα κράμα από Boo Radleys και Mojave 3, ενώ το ''Run To The Moon'' είναι από τις πλέον χαλαρές και σχεδόν ακουστικές στιγμές των Beach Fossils, ισορροπώντας ανάμεσα στην indie και την folk. Το ''Don't Fade Away'' θα μπορούσε να είναι ένα σπουδαίο single του καταλόγου της Sarh Records και το ''(Just Like The) Setting Sun'' είναι ένα αιθέριο γοητευτικό κομμάτι. Η νευρώδης pop εκπροσωπείται επάξια από το ''Dare Me'' και το ''Anything Is Anything'' κλέβει την παράσταση με την dreamy ατμόσφαιρά του. Τα ''Feel So High'' και ''Tough Love'' είναι ακόμα δύο πολύ καλές στιγμές κιθαριστικής pop και το ''Seconds'' μπαίνει στα χωράφια του shoegaze. Στο ''Numb'' μας θυμίζουν πόσο σπουδαίοι υπήρξαν οι Ride και ο δίσκος κλείνει με τη συναισθηματική pop του ''Waterfall'' Το ''Bunny'' είναι ακόμα ένας καλός δίσκος για τους Beach Fossils, που θα ικανοποιήσει τους απανταχού θιασιώτες της κιθαριστικής pop. Νοσταλγικός, συναισθηματικός και γεμάτος από ευγενικές μελωδίες αποτελεί ιδανική παρέα για το φετινό καλοκαίρι.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon