The Kills - God Games

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Εφτά χρόνια έχουν περάσει από την κυκλοφορία του ''Ash & Ice'', έως ότου οι The Kills να ετοιμάσουν το επόμενο studio album τους. ''God Games'' ο τίτλος του και η μπάντα κάνει αυτό που μας έχει συνηθίσει., να μπολιάζει το βρώμικο rock 'n' roll της με blues και groovy στοιχεία. Οι Kills στην αρχή της πορείας τους δικαίως θεωρήθηκαν το μικρό και ατίθασο αδερφάκι των White Stripes. Μ΄λιστα η τραγουδίστρια τους, Alison Mosshart, έγινε bandmate με τον Jack White στους Dead Weather. Βέβαια οι ίδιοι έπαιρναν λιγότερο στα σοβαρά τον εαυτό τους και ποτέ δεν έδωσαν την εντύπωση ότι είναι οι νέοι σωτήρες του rock. Πάντοτε ήθελαν να περνούν καλά και να κυκλοφορούν τους τους δίσκους που γουστάρουν. Αυτό έκαναν στην αρχή της πορείας τους και αυτό κάνουν και τώρα ως βετεράνοι με το ''God Games''. Ο ήχος τους πλέον είναι λιγότερο ακατέργαστος και τραχύς, αλλά εξακολουθούν να παίζουν απολαυστικ'ο και sexy rock 'n' roll.

Το ''New York'' είναι φόρος τιμής στην πόλη που γαλούχησε γενιές και γενιές rock συγκροτημάτων και ταυτίστηκε με την απαρχή πρωτοποριακών ήχων, ενώ στο ''Going To Heaven'' ακολουθούν το γνώριμο groovy rock ήχο τους. Το ''L.A.. Hex'' είναι ένα σύγχρονο αστικό blues και στο ''Love And Tendernesss'' η Mosshart αποδεικνύει ότι παραμένει από τις πιο ψυχωμένες φωνές του rock 'n' roll. Το ''My Girls My Girls'' είναι ένα έξυπνο single με πιασάρικη μελωδία και υποχθόνιο groove, ενώ το ''103'' είναι από τις πιο ''καθαρές'' και άρα πιο pop, στιγμές τους. Προσωπικά αγαπημένο το ''Waterpiece'' όπου η Mosshart ερμηνεύει πάνω σε έναν κλειστοφοβικό ρυθμό και το ''Kingdom Come'' είναι ιδανικό για ακροάσεις σε νυχτερινές βόλτες. Στο ομώνυμο κομμάτι και στο ''Blank'' η Mosshart χρησιμοποιεί την πιο συναισθηματική πλευρά της φωνής της, ενώ στο ''Bullet Sound'' αναμιγνύουν blues και rock στοιχεία. Ο δίσκος κλείνει με το desert άρωμα του ''Better Days''. Οι Kills επιστρέφουν με ακόμα έναν απολαυστικό δίσκου ατόφιου rock 'n' roll. Ποτέ δεν έκαναν κάτι προτότυπο και προφανώς δεν τους ενδιέφερε, οπότε θα ήταν άδικο να υπάρχει μία τέτοια απαίτηση από το ''God Games''.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon