Οι Red Snapper στις 8 Δεκεμβρίου Live στη Πατρα

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Ένα από τα σπουδαιότερα συγκροτήματα της ηλεκρονικής μουσικής,οι Red Snapper, έρχεται για μία ζωντανή εμφάνιση στην Πάτρα. Θα εμφανιστεί στη σκηνή του Μικρού Πρίγκηπα στις 8 Δεκεμβρίου. Οι Red Snapper έγιναν ιδιαίτερα γνωστοί στα μέσα της δεκαετιάς του '90, ηχογραφώντας για λογαριασμό της Warp, εταιρείας που συνέδεσε άρρηκτα το όνομα της με ότι πιο σημαντικό και πρωτοποριακό γίνονταν στην ηλεκτρονική μουσική. Το συγκρότημα μπλέκει τις jazz καταβολές του με την IDM αισθητική, ενώ σταθερά στον ήχο τους υπάρχουν hip hop και funk στοιχεία. Οι φήμες θέλουν τους Red Snapper να αποδίδουν καλύτερα τα κομμάτια τους live από ότι στο studio. Οπότε ραντεβού στο Μικρό Πρίγκηπα, για να παρακολουθήσουμε ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά και μυσταγωγικά live που έχουν γίνει στη Πάτρα.

Facebook Event

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon