Ένα video για κάθε νέο τραγούδι της Beyonce

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Εντελώς ξαφνικά η Beyonce ανακοίνωσε ότι ο καινούριος της δίσκος θα κυκλοφορήσει πριν το τέλος του 2013. Αποτέλεσμα αυτού είναι να προκαλέσει αναστάτωση στα media όλου του κόσμου, αλλά και έξτρα τρέξιμο στους υπαλλήλους της δισκογραφικής της λίγες ημέρες πριν τις γιορτές. Ο δίσκος θα έχει τίτλο απλά το όνομά της και για κάθε τραγούδι του έχει ήδη γυριστεί ένα video clip να το συνοδεύει. Η Beyonce είναι ούτως ή άλλως ένα από τα πιο βαριά χαρτιά της μουσικής βιομηχανίας, αλλά πάντα φροντίζει με κάποια κίνησή της να στρέφει τα φώτα της δημοσιότας πάνω της όταν το επιθυμεί. Σε αυτή τη λογική φαίνεται ότι κινείται και η δημιουργία 14 video για τη προώθηση του νέου album.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon