Καινούριος δίσκος από τον Damon Albarn

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Στις 28 Απριλίου κυκλοφορεί το προσωπικό album του Damon Albarn με τίτλο Everyday Robots. Ο ίδιος ο Albarn σε συνέντευξή του στο Rolling Stone περιγράφει αυτή τη δουλειά ως folk soul. O Damon Albarn όρισε τη brit pop με τους Blur, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα τη mainstream pop με τους Gorillaz και τα τελευταία χρόνια ασχολείται ιδιαίτερα με την ethnic, κυρίως αφρικάνικη και κινέζικη μουσική. Στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας είχε συμμετάσχει και στο project The Good The Bad and The Queen μαζί με μέλη των Verve και των Clash. Με αγωνία λοιπόν περιμένουμε την επιστροφή του Albarn στις μουσικές φόρμες που τον αγαπήσαμε και περιμένουμε από το Everyday Robots να περιέχει ορισμένη από τη κλασσική βρετανική pop που τόσο επιδέξια έχει ο ίδιος χειριστεί στο παρελθόν.

To πρώτο ομώνυμο single:

Αναλυτικά το track list του δίσκου:

01 Everyday Robots
02 Hostiles
03 Lonely Press Play
04 Mr. Tembo
05 Parakeet
06 The Selfish Giant
07 You and Me
08 Hollow Ponds
09 Seven High
10 Photographs (You Are Taking Now)
11 The History of a Cheating Heart
12 Heavy Seas of Love

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon