Νέος Δίσκος για τους Echo and the Bunnymen

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Στις αρχές των 80ς οι Echo and the Bunnymen ήταν ένα από τα σπουδαιότερα συγκροτήματα του εναλλακτικού ήχου. Δίσκοι σαν το Heaven Up Here και το Ocean Rain καθόρισαν μία ολόκληρη γενιά. Παράλληλα ο τραγουδιστής τους Ian McCullogh αποτέλεσε πραγματικό pop icon και δυστυχώς για αυτόν βρέθηκε την ίδια περίοδο ο Morrissey για να του κλέψει αρκετή από τη δόξα που του άνηκε. Μεγαλομανής και bigmouth είχε όλα τα προσόντα να ηγηθεί της μετα-punk περιόδου. Οι Bunnymen με τον νεοκυματικό ήχο και τις πλούσιες ενορχηστρώσεις κατόρθωσαν να συσπειρώσουν γύρω τους όλες τις φυλές της ανεξάρτητης σκηνής. Στο τέλος των 80ς διαλύθηκαν, επανασυνδέθηκαν λίγα χρόνια μετά και από τότε είναι σταθεροί με τα δισκογραφικά τους ραντεβού, αν και ποτέ δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν τα standards των πρώτων δίσκων τους. Οπότε φέτος θα κυκλοφορήσουν το Meteorites και ο πάντα μετριόφρων McCullogh δηλώνει ότι είναι ότι καλύτερο έχουν ηχογραφήσει τα τελευταία χρόνια.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon