Μπαίνουν στο Studio οι Portishead για νέο δίσκο

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Στις αρχές των 90ς το trip hop αποτελούσε ότι πιο φρέσκο υπήρχε ηχητικά. Πρωτεργάτες αυτού του ήχου, που συνδέθηκε άρρηκτα με τη πόλη του Bristol, ήταν οι Massive Attack και οι Portishead. Οι Portishead από το 1994, που κυκλοφόρησαν το Dummy, έχουν μόλις τρεις δίσκους. Βέβαια η ποιότητά τους είναι δυσανάλογη της παραγωγής. Και οι τρείς δίσκοι έκαναν αίσθηση, τοποθετώντας τους Portishead στα σημαντικότερα συγκροτήματα της τελευταίας εικοσαετίας. Πλέον ανακοίνωσαν ότι έχουν μπει στο studio για να ηχογραφήσουν καινούριο κομμάτια, που θα αποτελούν το υλικό για τη τέταρτη δισκογραφική τους απόπειρα. Είμαστε σίγουροι ότι δεν θα μας απογοητεύσουν και αυτή τη φορά. Έστω και αν τους πάρει λίγο χρόνο παραπάνω για να ολοκληρώσουν το δίσκο.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon