Έτοιμος ο Νέος Δίσκος των Klaxons

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Έτοιμος είναι ο νέος δίσκος των Klaxons που θα ονομάζεται Love Frequency και θα κυκλοφορήσει στις 2 Ιουνίου. Το χεράκι τους στη παραγωγή έχουν βάλει ο Tom Rowlands των Chemical Brothers και ο James Murphy. To ντεμπούτο των νεαρών Άγγλων Myths of the Near Future είχε εντυπωσιάσει με τον φρέσκο ήχο του και την ενέργεια που εξέπεμπε. Αντίθετα το δεύτερο βήμα τους, Surfing the Void, είχε κινηθεί σε πιο ρηχά νερά. Οπότε ο νέος δίσκος θα καθορίσει αν οι Klaxons είναι ένα συγκρότημα που κατάφερε να έχει ένα εντυπωσιακό πρώτο δίσκο και από εκεί και πέρα πήρε τη κάτω βόλτα ή εάν μπορούν να σταθούν σε βάθος χρόνου στη πρώτη γραμμή του σύγχρονου ήχου. 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon