Το νέο single των Baby Guru: We Need Some Space

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Το επερχόμενο τρίτο κατά σειρά άλμπουμ των Baby Guru, αποτελεί μια από τις πλέον αναμενόμενες εγχώριες κυκλοφορίες της χρονιάς. Μετά και το εξαιρετικό Pieces του 2012, που γνώρισε μια ευρύτερη αποδοχή και διανεμήθηκε σε όλη την Ευρώπη, οι κυριότεροι εκφραστές της νέο-ψυχεδέλειας στην εγχώρια εναλλακτική μουσική σκηνή επιστρέφουν.

Ο νέος τους δίσκος τιτλοφορείται Marginalia, θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου από την Inner Ear και αυτός, ενώ περιέχει 11 κομμάτια εκ των οποίων ένα θα είναι με ελληνικό στίχο.

To πρώτο single που κυκλοφόρησε είναι το We Need Some Space, που συνδυάζει την ψυχεδελική ατμόσφαιρα με φολκ-ποπ στοιχεία και έντονο χρώμα από τα πλήκτρα. Μας προδιαθέτει για έναν ακόμα πανέμορφο δίσκο.

Απολαύστε το:

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon