"Ο τροχός της τύχης": Παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Γκιούλου

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

"Το τηλεπαιχνίδι στην τιβί είχε κάτι από τη λάμψη τηλεπαιχνιδιών άλλης δεκαετίας, εκεί στα τέλη του προηγούμενου αιώνα ή στις αρχές αυτού, τότε που διώχναμε τη δραχμή και παίρναμε ευρώ, τότε που κυνηγούσαμε εκατομμύρια, τότε που το κεφάλι του Χαριστέα έχτιζε μια εθνική συνείδηση στα θεμέλια κάτι Ολυμπιακών αγώνων ποτισμένων με το αίμα ντόπιων και μεταναστών εργατών, τότε που όλα ήταν καλά".

O «107.7 Στο Κόκκινο» και οι εκδόσεις «Χαραμάδα», παρουσιάζουν τον «Τροχό της τύχης», το 3ο βιβλίο του Δημήτρη Γκιούλου, την Τρίτη 23/6, στις 21.00 στον δημοτικό χώρο «Έσπερος», στο πάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Βαγγέλης Χερουβείμ, παραγωγός «105.5 Στο Κόκκινο», σκιτσογράφος στην εφημερίδα «Αυγή». Βαγγέλης Γέττος, παραγωγός «107.7 Στο Κόκκινο», δημοσιογράφος-ποιητής. Κατερίνα Σαμψώνα, παραγωγός «107.7 Στο Κόκκινο»-κριτικός βιβλίων και ο συγγραφέας Δημήτρης Γκιούλος.

Στον χώρο της εκδήλωσης θα μπορείτε να βρείτε εκτός από τον "Τροχό της τύχης" και τα προηγούμενα βιβλία του Δημήτρη Γκιούλου που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Χαραμάδα.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon