Οι Le Page διασκευάζουν The Field Mice

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Οι Le Page, το indie pop ντουέτο από την Αθήνα, επανήλθαν πρόσφατα στην επικαιρότητα, καθώς επανενώθηκαν, αν και με διαφορετική πλέον σύνθεση, μετά από τρία χρόνια απουσίας. Στα πλαίσια αυτής της επιστροφής και με αφορμή το πάρτυ-αφιέρωμα στη θρυλική δισκογραφική εταιρεία Sarah Records που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6/2 στον Συνδετήρα από την ομάδα “Make me happy”, οι Le Page ηχογράφησαν αποκλειστικά για το Presspop.gr μια διασκευή στο πολυαγαπημένο τους Sarah single, “Emma’s House” των The Field Mice. Διάχυτος ρομαντισμός και μια γλυκόπικρη αίσθηση μας ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο, στις καλές και ένδοξες εποχές της ανεξάρτητης ποπ σκηνής. Εμείς δεν έχουμε παρά να περιμένουμε να το ακούσουμε και κατά τη διάρκεια του αφιερώματος το ερχόμενο Σάββατο στο Συνδετήρα. Μέχρι τότε όμως, μάλλον θα αρκεστούμε στο να πατάμε το repeat ξανά και ξανά.

Le Page Facebook page: https://www.facebook.com/lepagemusic/?fref=ts
Soundcloud page: https://soundcloud.com/lepage/

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon