Παρουσίαση του βιβλίου ο "Υετός" της Αθ. Καλλιμάνη

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Η δεύτερη ποιητική συλλογή της Αθηνάς Καλλιμάνη με τίτλο «Υετός» θα παρουσιαστεί το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016, ώρα 7:00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας (Κορίνθου 280, Πάτρα).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η εκπαιδευτικός Μάχη Παπαζήση και η φιλόλογος Μαίρη Σιδηρά. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν μελοποιημένα ποιήματα της συλλογής σε σύνθεση της Δήμητρας Πίτσου, τα οποία θα ερμηνεύσουν οι: Χρύσα Πανταζοπούλου (σοπράνο), Λάουρα Λούκα (βιολί), Γιώργος Λαμπράκος (κρουστά) και Δήμητρα Πίτσου (πιάνο).

Η συλλογή, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Το Δόντι», πλαισιώνεται από φωτογραφίες της Μαρίας Κοσσυφίδου.

Η Αθηνά Καλλιμάνη γεννήθηκε στην Πάτρα. Σπούδασε Μαθηματικά, έχει εκπαιδευτεί στις Νέες Τεχνολογίες και είναι καθηγήτρια στο 8ο Γυμνάσιο Πάτρας. Έχει σκηνοθετήσει θεατρικές και μουσικές παραστάσεις και έχει ασχοληθεί με το θέατρο για παιδιά, γράφοντας, διασκευάζοντας και σκηνοθετώντας παραμύθια. Είναι μέλος της Εταρείας Λογοτεχνών Ν.Δ. Ελλάδας και του Πανελλήνιου Σωματείου Θεάτρου Σκιών. Από το Σεπτέμβριο του 2010 διευθύνει το Θεατρικό Εργαστήριο της Πολυφωνικής Χορωδίας Πατρών.

Από τις εκδόσεις «Το Δόντι» κυκλοφορεί επίσης η ποιητική συλλογή της «Αυλαία» (2014).

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon