Κυκλοφορεί σε βινύλιο το ''Athanasia'' του Vagina Lips

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Υπάρχουν κάποιοι δίσκοι που είναι φτιαγμένοι για να ακουστούν, έστω και αν η κυκλοφορία τους περάσει μέσα από σαράντα κύματα. Ένας τέτοιος είναι το ''Athanasia'', το ντεμπούτο album του Vagina Lips. Ο δίσκος αρχικά κυκλοφόρησε μόνο σε ψηφιακή μορφή το 2016. Αλλά είπαμε ότι δεν είναι ένας δίσκος που του έμελλε να χαθεί στο αχανές πεδίο του διαδικτύου. Οι πραγματικά καλές δουλειές με τον έναν ή τον άλλο τρόπο πρέπει να βρουν τον δρόμο τους και προς τα δισκοπωλεία, ακόμα και αν αυτός ο δρόμος είναι και λίγο πιο δύσβατος από τα συνηθισμένα. Για την διάδοση του ''Athanasia'' ανέλαβε ο πατροπαράδοτος τρόπος του ''από στόμα σε στόμα'' και τα live που έκανε με μεγάλη συχνότητα ο Vagina Lips. Όποιος άκουγε τον δίσκο εντυπωσιάζονταν από τα κομμάτια και γρήγορα το πρότεινε σε κάποιους φίλους του. Για να αποδώσω τα εύσημα, προσωπικά το ''Athanasia'' το άκουσα μετά από προτροπή του διαδικτυακού φίλου και ραδιοφωνικού παραγωγού Θανάση Καραγιάννη. Μας κέρδισε από την αρχή και σχετικά σύντομα ο Vagina Lips έπαιξε στο δεύτερο Westside Festival, όπου με χαρακτηριστική άνεση κέρδισε τις εντυπώσεις του κοινού. Το ίδιο συνέβαινε και στις ζωντανές του εμφανίσεις ανά την Ελλάδα. Εντυπωσιακή ήταν και η εμφάνισή του στο Saristra Festival του 2017. Με τον Δημήτρη Πολιούδη, τον άνθρωπο πίσω από το project Vagina Lips, γνωριστήκαμε, τον ξανακαλλέσαμε στη Πάτρα για live, μας κάλλεσε και αυτός στη Θεσσαλονίκη για d.j. set και πάντοτε πιστεύαμε ότι η μουσική του ξεχωρίζει τόσο ως προς το ύφος της, όσο και ως προς τις ίδιες τις συνθέσεις. Ψυχωμένα τραγούδια που ξεχυλίζουν αυθεντικότητα. Το κενό της μη ύπαρξης του ''Athanasia'' σε φυσική μορφή έρχεται να καλύψει η Inner Ear. Ο δίσκος κυκλοφορεί σε βινύλιο μέσα στον Φεβρουάριο και το Presspop.gr θα είναι χορηγός επικοινωνίας.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon