"ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ": Νέο single Hume Assine

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Νέο 3o single από Hume Assine, μέσα από το επερχόμενο album με τίτλο ATHENS BLUES, το οποίο θα είναι γεμάτο ιστορίες της πόλης και θα κυκλοφορήσει σε βινύλιο από τη MUZITEE.

Μετά τα έντονα συναισθήματα του SUPER FEELINGS και την προεκλογική ψηφιακή τοξικότητα του DETOX, σε αυτή την τρίτη ιστορία με τίτλο ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, πρωταγωνιστές είναι ένα τυχαίο ζευγάρι και το παθιασμένο (μάλλον πρώτο) φιλί τους στο πεζοδρόμιο ενός πολυσυχναστου δρόμου της Αθήνας. 

Το soundtrack της ιστορίας μας, είναι φτιαγμένο από μία ταιριαστή στη στιγμή, ανέμελη electronica, με τα ατμοσφαιρικά synths του Hume Assine και τα βαθιά beats του Αλέξιου Αντωνόπουλου να συμπληρώνουν τη μελωδική φωνή της  Άννας Πασπάτη.

Βρείτε το σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και κατεβάστε το δωρεάν εδώ: https://www.humeassine.com/singles/polikatikies

 

 

Spotify link: 
Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon