Η πόλη αλλάζει, εσύ; Γίνε εθελοντής του Διεθνούς Street Art Φεστιβάλ Πάτρας "ArtWalk 8"

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Γίνε και εσύ μέρος του μεγαλύτερου Street Art Φεστιβάλ στην Ελλάδα και ενός από τα μεγαλύτερα Φεστιβάλ με τοιχογραφίες στην Ευρώπη.

Το ArtWalk 8 είναι πλέον η σημαντικότερη πολιτισμική δράση της Πάτρας και βρίσκεται στην τελική ευθεία των προετοιμασιών για την έναρξή του.

Φέτος ΌΛΑ αλλάζουν. Η φετινή διοργάνωση αλλάζει τα δεδομένα του ArtWalk και της πόλης!
Για πρώτη φορά:

  • Ξεκινάμε στις 10 Σεπτεμβρίου και τελειώνουμε στις 10 Οκτωβρίου.

  • Όλα τα έργα του ArtWalk 8 θα ολοκληρωθούν μέσα σε δύο δεκαήμερα.

  • Οι καλλιτέχνες θα είναι σε ομάδες των πέντε και όχι μόνοι τους.

  • Καλλιτέχνες και εθελοντές θα έχουν καθημερινά free pass στην καντίνα του ArtWalk με μοναδικό street food, σε κεντρικό σημείο της πόλης.

  • Μουσική, χορός και παραστάσεις στον δρόμο θα συντροφεύει τα βράδια μας καθόλη την διάρκεια του ArtWalk.

  • Οι μετακινήσεις καλλιτεχνών και εθελοντών θα είναι ανέξοδες, ξεκούραστες και οικολογικές. Free pass για όλους τους εθελοντές, καθόλη την διάρκεια του ArtWalk σε ολόκληρη την πόλη, με ηλεκτρικά σκούτερ.

  • Όπως κάθε χρόνο θα έχουμε free ροφήματα να μας δροσίζουν όπου και αν βρισκόμαστε.

Διεθνούς φήμης καλλιτέχνες της street art, θα επισκεφθούν την Πάτρα για να δημιουργήσουν 10 έργα τέχνης, γεμίζοντας την πόλη χρώμα, φαντασία και έναν απόλυτα σύγχρονο χαρακτήρα.

Μετά από 7 πολύ επιτυχημένες προσπάθειες η Art in Progress χρειάζεται και φέτος άτομα δημιουργικά και με όραμα γύρω από τον σύγχρονο πολιτισμό.

Όσοι  ενδιαφέρονται να ανατρέψουν, έστω και λίγο, την καθημερινότητα της Πάτρας, να έρθουν σε επαφή με την ομάδα του ArtWalk, πολλούς διεθνούς φήμης street artists, καθώς και να «συμμετέχουν» στον ανοιχτό διάλογο σχετικά με τον δημόσιο χώρο του σήμερα, δεν έχουν παρά να συμπληρώσουν την αίτησή τους εδώ, μέχρι τις 15 Απριλίου.

Σας περιμένουμε!

Σύνδεσμος για το Ανοιχτό Κάλεσμα Εθελοντών: https://forms.gle/f2wYKZTckRo7NYGX6

Για οποιαδήποτε πληροφορία σε σχέση με την αίτησή σας, επικοινωνήστε μαζί μας:
μέσω e-mail στο [email protected] ή
μέσω τηλεφώνου στο 6948098744 ή
μέσω των social media: Facebook (Art In Progress) (ArtWalk), Instagram (artinprogress.patras) (artwalk_festival.)

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon