Το νέο single και βίντεο του Damon Albarn - Lonely Press Play

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Με τον καινούριο δίσκο του Damon Albarn είχαμε πρωτοασχοληθεί στα μέσα Ιανουαρίου όταν είχαμε ακούσει και το πρώτο single με τον ομώνυμο τίτλο Everyday Robots. Μέχρι τις 28 Απριλίου που κυκλοφορεί επίσημα το Everyday Robots μεσολαβεί μεγάλο χρονικό διάστημα και ο πολυτάλαντος κύριος Albarn είπε να μας προσφέρει ένα ακομά δείγμα από την νέα του δουλειά.

Το Lonely Press Play είναι το δεύτερο single μέσα από τον επερχόμενο δίσκο, ενώ έρχεται πακέτο με το βίντεοκλιπ του, το οποίο και αποτελείται από λήψεις που έχει τραβήξει ο ίδιος ο Albarn με το tablet του σε διάφορα μέρη του κόσμου όπως το Λονδίνο, το Τόκιο, η Ισλανδία, η Βόρεια Κορέα, το Ντάλας και άλλα πολλά:

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon