O David Lynch τρώει ένα ντόνατ στο νέο teaser της αναβίωσης του Twin Peaks

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

To Τwin Peaks, η θρυλική σειρά μυστηρίου του David Lynch, επιστρέφει μέσα στο 2017 όπως γνωρίζουμε εδώ και καιρό. Μέχρι στιγμής έχουν κυκλοφορήσει ήδη δυο teaser που μας έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον και μας έχουν κάνει να ανυπομονούμε για τα 18 επεισόδια αυτού του revival. Οι δημιουργοί της σειράς φροντίζουν να διατηρήσουν την αγωνία μας σε υψηλά επίπεδα, κυκλοφορώντας πριν από λίγο το τρίτο κατά σειρά (και εξίσου αινιγματικό με τα προηγούμενα) teaser.
Σε αυτό πρωταγωνιστεί ο ίδιος ο David Lynch που επιστρέφει ως ο πράκτορας του FBI Gordon Cole, ντυμένος με το trademark κοστούμι του ενώ παράλληλα τρώει ένα ντόνατ (χωρίς να μιλάει καθόλου), στην κλασική σουρεαλιστική αισθητική που μας έχει συνηθίσει ο Lynch.

Το Twin Peaks θα κυκλοφορήσει στο πρώτο μισό του 2017 από το Showtime.

Δείτε και τα προηγούμενα teaser:

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης:
David Lynch : Ζωγραφίζοντας Ιστορίες
David Lynch: Μια σειρά φωτογραφιών έτοιμη για σενάριο




Imdb

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon