Μοναδική Ομορφιά

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Η Carine Rotfield σε ρόλο στυλίστα και ο Karl Lagerfeld σε ρόλο φωτογράφου, δημιούργησαν ένα editorial με κεντρικό θέμα την μοναδικότητα και την διαφορετικότητα. Διάσημα μοντέλα, τραγουδίστριες, ηθοποιοί, όλων των ηλικιών, χρωμάτων και κιλών, συμμετείχαν σε αυτή την εξαιρετική δουλειά και μας έδειξαν τον καλύτερο τους εαυτό. Ανάμεσα στα πολλά ονόματα που είδαμε ήταν οι Carmen Dell' Orefice, Ondria Hardin, Scarlett Johanson, Dakota Fanning, Karen Elson και πολλές πολλές άλλες. 

Αυτό το μοναδικό editorial θα μπορείτε να το βρείτε σε όλα τα Harper’s Bazaar παγκοσμίως, στο τεύχος του Σεπτέμβρη και αξίζει να το έχουμε στα χέρια μας, αφού πρόκειται για μια καταπληκτική συνεργασία, τιτάνων της μόδας. Το ξεχωριστό με αυτή τη φωτογράφιση είναι ότι μας διδάσκει με έναν στυλάτο τρόπο, τον απόλυτο σεβασμό στην μοναδικότητα των ατόμων που έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά.

 

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon