Courtney Love x Nasty Gal

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Από τη μια έχουμε την Courtney Love, καλλιτέχνη που θριάμβευσε στα 90s, αγαπήσαμε μέσα από το girl band Hole και λατρέψαμε για τις “εκκεντρικές” και απόλυτα στυλάτες εμφανίσεις της πάνω στη σκηνή. Από την άλλη μεριά έχουμε το Nasty Gal και το πολυαγαπημένο μας #GirlBoss, Sophia Amoruso (Ελληνίδα με λαμπρή καρριέρα στο e-commerce) την αυτοδημιούργητη καριερίστα που μετά από χρόνια λειτουργίας του e-shop της, αποφάσισε να κάνει ένα βήμα πιο πέρα και να συνεργαστεί με καλλιτέχνη για πρώτη φορά. 

Για όσους ξέρουν έστω και λίγο την ιδεολογία του Nasty Gal και κατ'επέκταση της Amoruso καταλαβαίνουν πως αυτή η πρώτη celebrity συνεργασία δεν θα μπορούσε να είναι πιο ταιριαστή, για όσους δεν την ξέρουν σας το λέω εγώ. Κανένας δεν θα ταίριαζε περισσότερο στο Nasty Gal απ’ότι η Courtney Love. Έτσι και φτάσαμε στην τελική ευθεία, δηλαδή εκεί που φωτογραφίες από την πολυσυζητημένη σειρά ρούχων έχουν ήδη κυκλοφορήσει, το party για την προώθηση τους έχει ήδη γινει στο Los Angeles μόνο λίγες μέρες πριν και εμείς περιμένουμε να γεμίσουν τα "ράφια" του online store με μαύρη δαντέλα και σατέν και να έχουμε μια συλλογή σχεδιασμένη αποκλειστικα για τις Courtney - 90s Lovers. Όπως η ίδια η δημιουργός περιγράφει πρόκειται για μια συλλογή η οποία θα φοριόταν σαν εσώρουχα στην εποχή των 90s, αλλά σήμερα θεωρούνται bold και κομψά κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή μιας ρομαντικής-ροκ περσόνας. Δεν ξέρω για εσάς, πάντως η συλλογή Love, Courtney by Nasty Gal με έπεισε.

 
Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon