Fashion Facts #25

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Τώρα που όλοι ψάχνουν ξέφρενα να βρουν ολόκληρη την τελευταία επίδειξη Victoria’s Secret, τώρα είπα και εγώ να κάνω μια αναδρομή στα late 70s’ όπου ξεκινάει μια μακρά ιστορία εσωρούχων που οι γυναίκες λατρέυουν. Η εταιρία Victoria’s Secret ιδρύθηκε το 1977(!) από έναν άντρα ονόματι Roy Ramond, ο οποίος ήθελε να δημιουργήσει ένα μέρος στο όποιο θα μπορούσε να αγοράσει εσώρουχα για τη γυναίκα του. Ένα χρόνο αργότερα η εταιρία του ήταν ήδη επιτυχία και αυτός λάνσαρε τον κατάλογο από τον οποίο μπορούσαν να παραγγείλουν οι γυναίκες. 

Μόλις το 1982 η εταιρία περνάει σε ξένα χέρια, από εκεί που οι κατάλογοι μοιάζαν βγαλμένοι από Boudoir, τώρα μοιάζουν σαν σελίδες του Cosmopolitan "From Classy to Trashy”, όπως θα το λέγαν οι αγγλόφωνες φίλες μας σήμερα. Πιο σέξυ, πιο ερωτικό και εστιάζοντας στην ερωτική ζωή ενός ζευγαριού η Victoria’s Secret αλλάζει περιεχόμενο και προφανώς και κοινό. 

Αλλά τα 90s δεν άργησαν να έρθουν και κλείνοντας την προηγούμενη δεκαετία με μια φωτογράφιση η οποία αναθεωρούσε τα λάθη των 80s και με κεντρικό πρόσωπο την Uma Thurman, ξεκινάει μια νέα εποχή που συνεχίζει μέχρι και σήμερα. Τα Top Model της εποχής κάνουν ουρές για να γίνουν μούσες της Victoria και βλέπουμε πρόσωπα όπως η Tyra Banks και αργότερα τις Andriana Lima και Alessandra Ambrosio, να γίνονται αιώνιες star μόνο με τα εσώρουχα τους. Και φυσικά τα 90s ήταν αυτά που καθιέρωσαν τα φτερά που μέχρι τότε δεν βλέπαμε. Μια καλή επιλογή του marketing η οποία ακολουθεί τα show της εταιρίας μέχρι σήμερα και πια τα μοντέλα δεν είναι απλές κρεμάστρες αλλά άγγελοι. Το λες και αναβάθμιση!

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon