Tι δουλειά έχει η Léa Seydoux παρέα με τους Rag & Bone;

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Τους πέτυχαν στους δρόμους της Νέας Υόρκης, τη Léa Seydoux να φοράει τα χαρακτηριστικά μίνιμαλ ρούχα των σχεδιαστών Marcus Wainwright και David Neville και να ποζάρει μπροστά στον φακό σαν να κάνει μια απλή βόλτα στους πολυσύχναστους δρόμους. 

Αυτή τη φορά ήταν μόνη της, χωρίς την φίλη της Αντέλ Εξαρχόπουλος, και μακριά από τις πιεστικές οδηγίες του Αμπελαντίφ Κεσίς, του σκηνοθέτη της νικήτριας ταινίας στο Φεστιβάλ Καννών. Αν και την είχαμε ξαναδεί σε διαφημιστικό μόδας, για την κολώνια Candy της εταιρίας Prada, έχω την εντύπωση πως τα ρούχα Rag & Bone, είναι ακριβώς το στυλ που τις ταιριάζει. Οι σχεδιαστές μάλλον πέτυχαν το καταληλότερο πρόσωπο γι’αυτή την καμπάνια και δεν μπορούν παρά να είναι ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα.

Οι ίδιοι οι σχεδιαστές της Rag & Bone, μιλούν για την συνεργασία με την Léa με τα καλύτερα λόγια. “Για μας το πιο σημαντικό είναι να χρησιμοποιούμε στα διαφημιστικά μας, ανθρώπους - χαρακτήρες” αναφέρει ο Marcus Wainwright. “Έμεινε στη βροχή και έγινε μούσκεμα, μέχρι να τελειώσει η φωτογράφηση,” λεεί ο Neville. “Η προσωπικότητα της αποτυπώνεται στις φωτογραφίες της καμπάνιας. Η Léa έχει αυτή την διαφορετική, φυσική ομορφιά.”

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon