Ιαπωνικά Manga στο Fashion Week του Μιλάνου

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το κύριο θέμα ήταν το “Πολυαναμενόμενο ταξίδι στο Τόκυο” και εμπνευστής της ιδέας ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής της Iceberg, Alexis Marshall, οπου μέχρι πρόσφατα εργαζόταν στο πλευρό του Ricardo Tisci για την Givenchy.

Στην παρουσίαση της Iceberg βλέπουμε μια αναπαράσταση του Ιαπωνικού εφηβικού στυλ με το εκλεκτικό τους ύφος να φαίνεται πάνω στα φωτεινά χρώματα της συλλογής. Το έντονο κίτρινο και μπλε θυμίζουν σκηνές από manga, ενώ λεπτομέρειες όπως ο Ιαπωνικός ήλιος πάνω σε μπλούζες και παπούτσια που μοιάζουν να είναι πλαστικά μας κάνουν να πιστεύουμε πως διασχίζουμε τους δρόμους του Τόκυο και περνάμε ανάμεσα από Ιάπωνες φοιτητές. Φυσικά από την εικόνα δεν θα μπορούσαν να λοίπουν τα άνθη κερασιάς, κάποια στοιχεία της Givenchy που έχουν μείνει χαραγμένα στο γούστο του Alexis Marshall και φυσικά το χαρακτηριστικό παγόβουνο της Iceberg.


Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon