Marion Cotillard feat. Guillaume Cannet, ένα ζευγάρι σύμβολο μόδας

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Είναι αγαπημένο μη Χολυγουντιανό ζευγάρι, που μας αρέσει τόσο πολύ να βλέπουμε στην μεγάλη οθόνη του κινηματογράφου, τόσο μαζί όσο και τον καθένα ξεχωριστά. Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του “Αγάπα με αν τολμάς” ταινίας ορόσημο και για τους δυό, αφού όχι μόνο αποτέλεσε σταθμό στην κινηματογραφική τους καριέρα, αφου σε ολόκληρο τον κόσμο κοριτσάκια κάθε ηλικίας αναπολούν έναν τέτοιο μεγάλο έρωτα, αλλά φυσικά και επείδή ήταν η αρχή της γνωριμίας τους τότε που η Marion ήταν ακόμη παντρεμένη με τον πρώτο άντρα της και ο Guillaume επίσης παντρεμένος με την Diane Kruger.

Τώρα πια οι δυο τους είναι ζευγάρι από το 2007, ενώ έχουν ένα πανέμορφο παιδάκι που γεννήθηκε το 2011. Παρόλα αυτά οι κοινές τους εμφανίσεις είναι ελάχιστες διστυχώς. Είναι από εκείνα τα όμορφα ζευγάρια που μας αρέσουν να τα βλέπουμε παρέα, γιατί έχουν εκείνο το ρομαντικό στυλάκι που σε κάνει να πιστεύεις πως όλη τους η ζωή είναι μια βόλτα χέρι-χέρι στους δρόμους του Παρισιού. Χαλαρά τζινάκια, δερμάτινα μποτάκια, συνδιασμένα με φουλάρια και καπέλα που μόνο σε αυτούς θα δείχναν τόσο χαριτωμένα και καθόλου επιτηδευμένα.

Η Marion Cotillard είναι πια μια μούσα της Dior, οπότε δεν μπορεί παρά κάθε εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί να είναι υπερβολικά κομψή και όμορφη. Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει όμως είναι ο επίσης καλοντυμένος Guillaume Cannet στο πλευρό της. Δένουν τόσο καλά μαζί που είναι σαν να έχει διαλέξει ο ένας τον άλλο σαν αξεσουάρ (με την καλή έννοια). Το στυλ τους είναι σαν να τους έχει τραβήξει κάποιος από τον ασπρόμαυρο κινηματογράφο. Ούτως ή άλλως σαν το vintage του Dior δεν έχει, και το παπιγιόν παέι τόσο πολύ στους άντρες, που ειδικά o Guillaume Cannet δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Έχουν εκείνη την αίγλη των σταρ του παλιού σινεμά που όταν βλέπουμε τέτοιες ταινίες, σκεφτόμαστε “Δες πόσο κομψά είναι όλοι τους ντυμένοι. Γιατί δεν ντυνόμαστε πια έτσι;”. Ε αυτοί το κάνουν χωρίς να δείχνουν περίεργοι. Η Marion έχει βρεί τα χρώματα και το στυλ που της ταιριάζουν, και μας έχει κάνει να βλέπουμε μπλε και να την σκεφτόμαστε. Από την άλλη ο Guillaume παραμένει κλασσικός άντρας, που σχεδόν σε κάθε εμφάνισή του προτιμά μαύρα ρούχα.

Τέλος! Αυτό το ζευγάρι είναι το πιο στυλάτο και όμορφο μη Χολυγουντιανό ζευγάρι του κινηματογράφου. Τους βλέπεις και κλείνεις εισητήρια στο επόμενο αεροπλάνο που πετάει για Παρίσι. Δεν μπορεί εκεί θα κρύβεται και ο δικός σας Guillaume Cannet, ή η δικής σας Marion Cotillard και σας περιμένουν σε μια Παρισινή μπουάτ φορώντας γάντια και καπέλο.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon