Dum Dum Girls feat. H&M

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Έχουμε ξαναμιλήσει για την αγάπη που έχουμε στις συνεργασίες μεταξύ καλλιτεχνών με μόδα σε όλες της τις μορφές. Εδώ έχουμε την τύχη να δούμε μια ακόμη συνεργασία, μεταξύ των πολυαγαπημένων μας Dum Dum Girls με τα επίσης πολυαγαπημένα μας καταστήματα Η&Μ.

Τα τελευταία χρόνια το Η&Μ μας έχει αφήσει άναυδους με τις καταπληκτικές συνεργασίες του και μας έχει κάνει να το ακολουθούμε σε κάθε του κίνηση. Μια νέα πρωτοβουλία των καταστημάτων, ονομάζεται Η&Μ Life και έχει σκοπό να βοηθάει ανερχόμενα συγκροτήματα να φτιάξουν ένα video clip υπερπαραγωγή. Το ξεκίνημα αυτής της πρωτοβουλίας, σήμανε το συγκρότημα Dum Dum Girls με το video clip του τραγουδιού “Lost Boys and Girls Club”, που βλέπουμε αγόρια και κορίτσια χαμένα στις αμαρτίες τους να τριγυρνούν από τον Παράδεισο στην Κόλαση και να καταστρέφουν τα πάντα γύρω τους. Ένα indie rock video clip, όπως αρμόζει στα Dum Dum Girls και που φυσικά ανεβάζει στα μάτια μας ακόμα πιο πολύ τα Η&Μ, που μπορείτε να το παρακολουθήσετε στο video παρακάτω.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon