Τι χρώμα είναι η αγαπημένη σου μουσική ;

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

 

Ο τρόπος με τον οποίο ανακαλύπταμε και αγοράζαμε μουσική έχει αλλάξει τελείως από την περασμένη δεκαετία. Τα πλεονεκτήματα είναι εμφανή. Αντί να πάμε σε ένα κατάστημα και να διαλέξουμε από οτιδήποτε έχει στα ράφια του ή σε stock , τώρα έχουμε άμεση προσβασιμότητα σε όλη τη μουσική μέσω του διαδικτύου, όταν κι αν θελήσουμε. 

Η σχεδιαστική ομάδα Open Work σκέφτηκε και υλοποίησε ένα φανταστικό-εναλλακτικό τρόπο για να «ξεφυλλίζεις» τους δίσκους ή τα βινύλια. Το νέο site τους Predominant.ly κατηγοριοποιεί τα άλμπουμ από το χρώμα που υπερισχύει στα εξώφυλλα των δίσκων.

Αυτό επιτυγχάνεται από τον συνδυασμό των δεδομένων του iTunes μαζί με μια επιλογή από τους πίνακες χρωμάτων. Το Predominant.ly είναι ένας απλός- εθιστικός τρόπος για να ανακαλύπτεις μια τεράστια γκάμα από άλμπουμ με έναν απολαυστικά τυχαίο τρόπο!

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να πατήσεις κλικ σε ένα τεράστιο χρωματικό φάσμα και κατευθείαν δίνεται ένα όνομα στο χρώμα που επέλεξες. Μετά σου παρουσιάζονται όλα τα άλμπουμ που το περιέχουν, σύμφωνα πάντα με τα δεδομένα του iTunes.


 

[via Predominant.ly]

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon