DIY | Do It Yourself

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Πριν από λίγο καιρό είχαμε ζητήσει απο 4 φίλες και αναγνώστριες του Presspop.gr να μας στείλουν την αγαπημένη τους DIY κατασκευή. To concept πολύ απλό! Τους ζητήσαμε να μας στείλουν είτε μια κατασκευή που έχουν φτιάξει οι ίδιες, είτε μια κατασκευή που έχουν δει στο ίντερνετ και τους άρεσε. Το θέμα δεν είχε περιορισμούς γι’αυτό παρακάτω θα δείτε από χειροποίητα ρούχα, μέχρι χειροποίητα σουβερ!

Το DIY, κάντο μόνος σου ή do it yourself, έχει μπει δυναμικά στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια. Έξυπνες ιδέες, χρηστικές ιδέες, ανακυκλώσιμα ή μη υλικά συνθέτουν τις χειροποίητες κατασκευές. Ευφάνταστες χειροποίητες δημιουργίες που μπορούν να κατασκευαστούν εύκολα, γρήγορα και με μικρό κόστος. Το μόνο που χρειάζεται είναι φαντασία! Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως όλοι κρύβουμε έναν μικρό designer μέσα μας! 

Ας απολαύσουμε τι μας στείλανε! 

  • Dora Pi \ Fashion Designer

​​

Dora Pi : "Το αγαπημένο μου DIY κομμάτι ειναι το μακρύ γιλέκο μου. Μάλλινο,διπλής όψης μέχρι το γόνατο,με μεγάλες τσέπες και degrade απρόμαυρο σχέδιο!"

Για περισσότερες δημιουργίες της Dora Pi μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα της στο Facebook πατώντας εδώ ή να επικοινωνήσετε μέσω e-mail στην διεύθυνση [email protected].

  • Elisfa. / Fashion Editor

 

Elisfa.: "Προσωπικά, δεν είμαι φαν των πόλο t-shirt, όχι οτι η ζωή μου θα ήταν καλύτερη αν δεν υπήρχαν, απλά τα θεωρώ λίγο βαρετά. Οπότε, τι καλύτερο από μια "μετενσάρκωση" του παλιού-βαρετού πόλο?" 

Για περισσότερα fashion news επισκεφτείτε τη σελίδα της στο Facebook πατώντας εδώ.Για να δείτε βήμα-βήμα πως να μετατρέψετε και εσείς το παλιό βαρετό σας πόλο πατήστε εδώ.

  • Art of π \ Handmade unique & colorful creations

Art of π αφήνει για λίγο τα κοσμήματα και μας στέλνει βήμα-βήμα πως να φτιάξουμε σουβέρ από πηλό!

Υλικά:  1 πακέτο λευκό πηλό, Πλάστη, Γυαλόχαρτο, Ακρυλικά χρώματα της επιλογής σου, Βερνίκι 

Βήμα 1. Αρχικά πλάθεις τον πηλό σαν να ανοίγεις φύλλο μέχρι το πάχος του να είναι περίπου μισό εκατοστό. 

Βήμα 2. Έπειτα, με ένα ποτήρι πιέζεις τον πηλό και αφαιρείς το περίσσευμα.

Βήμα 3. Με ένα μαχαίρι κόβεις τις γωνίες και δίνεις ότι σχήμα θέλεις στο σουβερ. Το αφήνεις να στεγνώσει ο πηλός περίπου μια ημέρα. 

Βήμα 4. Όταν στεγνώσουν γυαλίζεις την επιφάνεια με ένα γυαλόχαρτο και έπειτα τα ζωγραφίζεις με ακρυλικά χρώματα, τα περνάς με βερνίκι για μεγαλύτερη σταθερότητα και είναι έτοιμα!!! Τόσο απλό.

Για περισσότερες δημιουργίες της  Art of π μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα της στο Facebook πατώντας εδώ.

  • Birds & Lofts / Pocket Arts by Myrsini Maneta

Birds & Lofts: "Επειδή μου αρέσουν τα ταξίδια, η αγαπημένη μου DIY κατασκευή είναι αυτή η χάρτινη υδρόγειος σφαίρα!"

Για περισσότερα Pocket Arts επισκεφτείτε τη σελίδα της στο Facebook πατώντας εδώ. Για να δείτε βήμα-βήμα πως να φτιάξετε και εσείς τη δική σας υδρόγειο σφαίρα πατήστε εδώ.

 

Στείλτε μας και τις δικές σας αγαπημένες DIY κατασκευές [email protected] και θα τις δημοσιεύσουμε! Ας μεγαλώσει η παρέα μας σε αυτό το interactive άρθρο! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon