Mango - Girls Just Wanna Have Fun

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Τι γίνεται όταν δύο top model αγγλίδες ενώνουν τις δυνάμεις τους κάτω από τις διασκευασμένες μουσικές των Chromatics. Γίνεται Mango και μάλιστα πολύ πετυχημένο. Αν κι αυτό είναι η δεύτερη συνεργασία που βλέπουμε από τα δύο μοντέλα, μιας και της είχαμε ξαναδεί σε trailer για την Βurberry, αυτή τη φορά το δίδυμο απογειώθηκε κάτω από τη μουσική επιτυχία Girls Just Wanna Have Fun. Όλοι θα έχετε δει την ασπρόμαυρη διαφήμιση των 33 δευτερολέπτων που παίζει ασταμάτητα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Η καθεμία μοναδική και παράλληλα τόσο ίδια με την άλλη. Η ίδια η Kate Moss είχε δηλώσει πως στο πρόσωπο της Cara Delevigne βλέπει τον εαυτό της στο παρελθόν. Οι σκηνές εναλλάσσονται λίγοι παρατηρούν τα ρούχα, και όμως το Mango πέτυχε το σκοπό του, πέρασε στα κορίτσια απανταχού το μήνυμα "Girls Just Wanna Have Fun" σε μια καταπληκτική διασκευή, και μας έφερε όλες ένα βήμα πιο κοντά σε ένα πιο ροκενρόλ lifestyle. Τι να το κάνεις όμως αφού ούτε ξανθιά είμαι ούτε Βρετανίδα και φυσικά ούτε καλλίγραμμο μοντέλο, πάντως σίγουρα θα δώσω μια ευκαιρία στο Mango φέτος το χειμώνα.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon